Over ons

Welkom Bij Pitch Furniture Design. Een interieurontwerpstudio opgericht in 2020 door Michael en Lisa.Vanuit onze liefde voor interieur, design, klussen en verbouwen zijn wij begonnen aan dit nieuwe avontuur. Onze grote droom is om in de toekomst huizen te gaan verbouwen en tot ware droomoorden te maken. Met Michael zijn achtergrond in bouwkunde en grafisch design en Lisa haar interesse voor interieur en styling zijn wij in staat om een mooi interieur voor u te ontwerpen en te maken vanuit ons kleine maar pittoreske atelier. 

Wij vinden het heerlijk om te ontwerpen en ontwerpen tot leven te wekken in de vorm van de mooiste houtsoorten, Portugees keramiek of epoxy. Zo zal u op de site regelmatig nieuwe ontwerpen kunnen vinden van eettafels, salontafels, kasten of buitenmeubilair. Natuurlijk kunnen wij ook samen met u kijken naar uw wensen. Hoe groot wilt u uw meubel? Welk materiaal past het beste bij uw huidige interieur? Wij zullen daar een passend design voor ontwerpen en maken.

Wij staan voor mooi en eerlijk materiaal, precisie in de afwerking en authenticiteit. Al onze ontwerpen worden volledig met de hand gemaakt zodat wij precies kunnen maken wat u wenst.

Heeft u verder nog vragen, of wilt u bijzondere ideeen met ons delen om te zien wat de mogelijkheden kunnen zijn? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij kijken er samen naar uit uw droommeubel/ droominterieur te ontwerpen en voor u te maken.

Michael&Lisa.

 

 

Contact
Stuur ons een bericht!