➢ 𝒡𝑒𝒷𝓇𝒾𝓃𝒢

Deze prachtige plant heet de β€˜ Zebrina β€˜, dat heb ik geleerd van @plantjoyd πŸ˜€. Ik vind de stengel erg speciaal en de hartjes vorm van de bladeren word ik heel blij vanπŸ’šβ˜˜οΈ.

Vandaag weer een druk dagje. Een les Nieuwsbegrip geven aan kids uit groep 7 en 8, lezen met de midden- en bovenbouw , spelling met groep 8 en rekenen met groep 7. Heerlijk die afwisseling!πŸ™

Vanmiddag staat er nog een cursus β€˜Mijlpalen’ op de planning. Gelukkig kan ik daar gezellig met mijn collega @elieeesx naar toeπŸ€—.

Ondertussen maakt @pitchfurnituredesign veel vorderingen met de website! Het wordt zo mooi😍. De SHOP is bijna af en dit blog staat ook op de site! Echt heel leuk om dit allemaal zo onder elkaar te zien!☺️ Dus…..; de WINACTIE is écht bijna een feit! 🀩 Dus houd de insta van @pitchfurnituredesign en @interno.lisa goed in de gaten😁.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *